Het kopen van een huis is een grote stap die je niet zomaar zet. Het lijkt zo eenvoudig maar als zakelijke en emotionele factoren een rol gaan spelen, dan wordt een aankoop toch iets ingewikkelder dan in eerste instantie gedacht werd.

NHousing gaat deze uitdaging graag samen met u aan, luistert naar uw behoeftes en wensen, geeft advies waar nodig; want u als klant staat centraal.

Met een persoonlijke aanpak begeleidt NHousing u van de eerste tot de laatste stap, van het duidelijk krijgen van de zoekcriteria tot het verkrijgen van de sleutel van uw nieuwe huis. U wordt hierbij ondersteund op een manier hoe zij zelf is; open, duidelijk, direct, professioneel, gedreven maar het allerbelangrijkste met een hoge mate van betrokkenheid en een goede dosis enthousiasme.

Neem gerust contact op, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in. Leuk om u te leren kennen en om een goed beeld te kunnen krijgen van wat u zoekt. Wij leggen u graag uit hoe het allemaal werkt en wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u een makelaar kiest die bij u past.  


VBO
SCVM
Vastgoedcert
NRVT
NWWI
Funda